Image1\

Huisregels

 1. Afspraken moeten minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, anders zijn hier kosten aan verbonden, dit geld zowel voor de tandarts als mondhygiëniste. 
 2. Op ons antwoordapparaat kunt u dag en nacht een boodschap inspreken. Het is vooral in uw belang om deze goed af te luisteren. 
 3. Als nieuwe patiënt dient u een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspasje te overhandigen tijdens de eerste afspraak. 
 4. Wij zien graag iedereen minstens een keer per jaar voor controle. En niet alleen bij een spoedgeval of pijnklacht 
 5. Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer, verzekering dient u zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. 
 6. Tijdens uw eerst bezoek verzoeken wij u  een vragenlijst in te vullen m.b.t uw gezondheid, deze lijst dient u zo volledig en naar waarheid in te vullen. Dit om complicaties te voorkomen. 
 7. Wijzigingen in uw gezondheid en medicijngebruik dient u altijd aan ons door te geven. 
 8. In geval van ernstige pijnklachten vragen wij u vriendelijk om voor 9.00 uur contact met ons op te nemen, wij zullen dan proberen u dezelfde dag te helpen. 
 9. Tijdens de halfjaarlijkse controle hebben wij geen tijd ingepland voor eventuele behandelingen, denkt u meer tijd nodig te hebben wilt u ons dan ruim van te voren bellen. 
 10. Het is voor ons onmogelijk om altijd rekening te houden met school en of werktijden. 
 11. Helaas kan het voorkomen dat wij uitlopen, wij weten dat dit niet leuk is, maar bedenkt u zich dan hoe blij u zelf zou zijn als u van een pijnklacht wordt afgeholpen.

De praktijk

Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button